onsdag 11 januari 2012

Mitten av januari....

Och det är full planering på gång.
Gabriel Harry Bolgerth ska döpas och få sitt namn på "riktigt"!




Kyrkan är bokad, gästerna är bjudna, maten bestämd, klänningen i full gång och alldeles alldeles snart färdig. Tack mor för att du är så fantastisk och fixar den åt lilleman. Och står ut med mig med alla ändringar av mönster och allt....
Musik "nästan" vald, dopmöte ska planeras in, psalmer ska väljas, men vi har några liggandes som känns bra, faddrarna valda...äran föll på finaste Mika och Bengt och även Ullie som också är fadder/gudmor åt våra två andra sötnosar! Jag håller alla tummar och tår att Ullie kan komma hem från landet där långt borta och vara med oss, men förstår så klart om det inte går....tack för att ni ville ta er an den stora äran!! Så nu inväntar vi dagen med spänning....det ska bli en härlig dag med släkt, vänner och bekanta!!!

Men innan denna stora dag ska vi hinna fira ännu en stor dag, vår underbara lilla tjej blir stor och fyller 5 år den 27 januari! Det firas med pompa och ståt i gymnastikhallen med hennes vänner. Det bjuds på tårta, kakor och saft och en massa lek! Och kanske rent av lite godis efteråt ;)


En stor tjej som lärt sig flyta alldeles själv....

Ni får se lite fler bilder efter kalaset...

Kram Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar